Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις Αντιμετώπισης Προβλημάτων

Ε: Πώς εγκαθιστώ τους αισθητήρες

Α: Οι αισθητήρες θα εγκατασταθούν την ημέρα που θα ρυθμίσετε μαζί μας για ολόκληρη την εγκατάσταση. Κρατήστε επαφή, ώστε να ξέρουμε πότε και να μας δώσετε τη διεύθυνσή σας για να ξέρουμε το ποτε και το που.

Ε: Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ με το cloud

Α: Αν υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεση στο Cloud, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης, για να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει και να διορθώσετε το πρόβλημα γρήγορα.

Ε: Πώς και πότε θα γινει η εγκατάσταση

Α: Οι εγκαταστάση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες μας θα λάβουν μέρος στον χωρο σας και φυσικά θα καθορίσουμε με email ή τηλεφωνική κλήση πότε θα συμβεί.

Ε: Πού μπορώ να βρω την εφαρμογή διαχείρισης

Α: Για να μπορεί κάποιος να κάνει εγκατασταση στην εφαρμογή διαχείρισης, πρέπει να έχει πρόσβαση στο Portal μας, μόνο τότε μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή και να ξεκινήσουν την εγκατάσταση.

Ε: Τι συμβαίνει εάν χάσω την κάρτα κλειδιού μου

Α: Στην περίπτωση που χάσετε την κάρτα κλειδώματος μπορείτε πάντα να πάρετε μια νέα από τον διαχειριστή ή εάν είστε εσεις αυτος μπορειτε να επικοινωνησεται μαζί μας.

Ε: Ποιος είναι ο λογος του πληκτρολογίου

Α: Το πληκτρολόγιο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από την κάρτα κλειδιού ή από μια απλή τηλεφωνική κλήση από τον αριθμό κλειδιού και μόνο τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πιέσει τον μοναδικό κωδικο που σας δίνεται. Χωρίς αυτό, η πόρτα απλά δεν θα ανοίξει.

Ε: Δεν έχω λάβει μηνύματα με τον αριθμό επικοινωνίας τι μπορώ να κάνω ;

Α: Ο κώδικος συνήθως στέλλνεται τη στιγμή που είτε εσείς, είτε ο διαχειριστής σας δηλώνει ότι ο αριθμός σας χρησιμοποιείται ως το κλειδί. Ενώ το σύστημα θα σας στείλει ένα μήνυμα με τον μοναδικό κωδικό κλειδιού σας.

Ε: Το router δεν φαίνεται να συνδέεται στο Διαδίκτυο

Α: Σας συνιστούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router ως πρώτη επιλογή γιατί συνήθως το πρόβλημα βρίσκεται εκεί. Αν δεν το διορθώσετε η επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης είναι το επόμενο καλύτερο βήμα σας.

Ε: Η κύρια είσοδος του διαμερίσματος δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά

Α: Αυτό είναι ένα ιδιόμορφο πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν συχνα, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα επειδή της περισσότερες φορές η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά.

Ε: Ξεχάσα τον κωδικό μου πώς μπορώ να το επαναφέρω

Α: Μπορείτε πάντα να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό σας, εφόσον εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση είτε στην εφαρμογή διαχείρισης είτε στον αριθμό τηλεφώνου του διαχειριστή σας.

Ερωτήσεις Σχετικα με το Λογισμικο

Ε: Η εφαρμογή Manager είναι λίγο buggy για μένα, εχετε καμια λύση;

Α: Ελέγξτε αν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής μας, διαφορετικά απεγκαταστήστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά, στις περισσότερες περιπτώσεις  θα διορθώθη το πρόβλημα.

Ε: Πόσο διαρκεί συνήθως το σεταρισμα των αισθητήρων

Α: Οι αισθητήρες πρέπει να είναι τουλάχιστον αναβαθμισμένοι και να λειτουργούν μία ολόκληρη ημέρα, ώστε να μπορούν να ρυθμιστούν σωστά.

Ε: Πώς μπορώ να αλλάξω τον αριθμό τηλεφώνου μου, αλλά να το κρατώ ως κλειδί

Α: Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από τον διαχειριστή και αν απλά αλλάξετε τον αριθμό που χρησιμοποιείται ως κλειδί με τον νέο. Ένα μήνυμα θα αποσταλεί στον νέο αριθμό που θα το αναθετει ως κλειδί.

Ε: Η εφαρμογή δεν φαίνεται να κατεβαινει πού αλλού μπορω να την βρω

Α: Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα σας και θα παρακαλουσαμε να επικοινωνήσεται με τον παροχω Διαδικτύου σας, διαφορετικά μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω αυτού του συνδέσμου

Ε: Μπορώ να ορίσω ζώνες ώρας οπου οι αισθητήρες μπορούν να ξεκινήσουν να ανιχνεύουν οποιαδήποτε είδος κίνησης

Α: Μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε την ώρα, την ημέρα και τους μήνες στην εφαρμογή διαχείρισης, αν και οποτε θελετε. Σημειώστε ότι αν οι αισθητήρες έχουν ρυθμιστεί για να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε κίνηση, ο καθένας μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε το με προσοχή.

Ε: Τι είναι η συσκευή IOT και πώς μπορώ να την χρησιμοποιήσω

Α: Το IOT (διαφορετικά Ιnternet Of Things) συνδέεται με την κεντρική πόρτα εισόδου και μέσω αυτής χρησιμοποιείται ως σήμα για να ανοίξει αυτή η πόρτα.

E: Ως διαχειριστής δεν μπορώ να αλλάξω τους αριθμούς των διαμερισμάτων μου

Α: Η αλλάγη των αριθμων των διαμερισμάτων σας γίνεται ευκολότερα από την εφαρμογή, απλά πιέστε το διαμέρισμα που θέλετε να αλλάξετε και βαλετε τον νέο αριθμό. Βεβαιωθείτε ότι ένα μήνυμα πρόκειται να σταλεί στον τελευταίο αριθμό, αλλά και το νέο που επιτρέπει στον χρήστη να ξέρει τι συμβαίνει.

Ε: Κάποιοι πελάτες δεν μπορούν να ανοίξουν την κύρια είσοδο αλλά μόνο την πόρτα των διαμερισμάτων τους

Α: Αυτό πρέπει να είναι μια δυσλειτουργία της συγκεκριμένης ρύθμισης που χρησιμοποιείτε, διαβάστε τις εγκαταστάσεις και προχωρήστε σε μια νέα εγκατάσταση. Αν δεν φαίνεται να φτάνετε πουθενα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Ε: Η νέα έκδοση της εφαρμογής διέγραψε όλα τα δεδομένα μου τι μπορω να κάνω;

Α: Το Cloud διατηρεί τα δεδομένα και τη ρύθμιση σας ασφαλή καθώς πάντα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αλλαγών σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε της ρύθμισης από το Cloud και εισαγεται τα στη νέα έκδοση της εφαρμογής.

Ε: Μερικές φορές χάνω τη σύνδεση με το διακομιστή και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα καμια βοήθεια;

Α: Αυτό είναι εξ ολοκλήρου δικο σας προβλημα, παρακαλώ είτε επικοινωνήστε με τον παροχω Διαδικτύου σας είτε ελέγξτε τις συνδέσεις στο ίδιο το δρομολογητή ότι όλα είναι στην θέση τους.

Αυτές είναι Συχνές ερωτήσεις από άλλους, εάν η ερώτησή σας δεν παρατίθεται εδώ, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης. Είμαστε ανοιχτοί για ερωτήσεις όλη την ημέρα

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας. Απαντάμε άμεσα!