Κέρδος του διαχειριστή

Κέρδος του διαχειριστή

Μερικά Προνόμια

Με την χρήση του noKeys ο διαχειριστής απολαμβάνει πολλά προνόμια με σημαντικότερα τα ακόλουθα:

  • Αυξημένη ασφάλεια για το ακίνητό του και τους επισκέπτες του. Αυτό συμβαίνει καθώς δεν δίνει κλειδιά σε επισκέπτες και συνεργεία. Επιπλέον η ασφάλεια τόσο του ακινήτου όσο και των ενοίκων του ενισχύεται αν χρησιμοποιηθούν και τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας.
  • Έλεγχος των εισόδων από τους εγκεκριμένους αριθμούς κινητών στην βίλα που διαχειρίζεται. Με αυτό τον τρόπο ο διαχειριστής μπορεί να δει πότε έχουν φτάσει οι επισκέπτες του στην βίλα και να τους καλωσορίσει ή να τους προσφέρει τις υπηρεσίες που αυτός επιθυμεί. Επιπλέον μπορεί να ελέγχει τις παρουσίες των συνεργείων στις βίλες, αλλά και μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο σε όποιον χρειαστεί χωρίς να υπάρχει το πρόβλημα του να πρέπει να του πάρει τα κλειδιά που έχουν δοθεί.
  • Μείωση χρόνου που ο διαχειριστής θα πρέπει να ασχοληθεί με προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα κλειδιά της βίλας όπως είναι η απώλειά τους, το να έχουν κλειστεί μέσα στην βίλα με τους επισκέπτες από έξω ή και να έχουν ξεχαστεί επάνω στην πόρτα μέσα στην βίλα και οι ενοικιαστές να είναι εκτός αυτής.
  • Δεν υπάρχει ανάγκη ο διαχειριστής να βρίσκεται στην ίδια περιοχή με την βίλα που νοικιάζει καθώς η διαχείριση με το noKeys γίνεται από απόσταση.
  • Οικονομικά οφέλη από την αποφυγή εξόδων που έχουν να κάνουν με την χρήση συμβατικών μηχανικών κλειδαριών.